D’n Bogerd beschikt over tien zalen: de Theaterzaal, de Boudewijn de Grootzaal, de foyer en diverse vergaderzalen. Hieronder treft u meer informatie aan.

Onze locatie beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid en heeft een goede aansluiting met het openbaar vervoer. U kunt gebruik maken van meerdere zalen tegelijk en de foyer is ook beschikbaar. Alle zalen zijn voorzien van gratis WiFi wij verzorgen uiteraard de koffie en thee. In alle zalen hebben wij een beamer met groot scherm. We verzorgen een uitgebreide lunch tot aan lekkere hapjes bij de borrel. Wij zorgen er graag voor dat uw verblijf uitstekend verloopt en u met een goed gevoel naar huis gaat.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

 

Theaterzaal

Theaterzaal

De theaterzaal van D'n Bogerd heeft een zitcapaciteit van 250 personen. De zaal is voorzien van een inklapbare, oplopende tribune met comfortabele stoelen. Zonder tribune kunnen we een zaalopstelling met zitplaatsen creëren voor 400 personen. Hiernaast is de theaterzaal geschikt voor uiteenlopende evenementen, zoals een bedrijfsfeest met live band of dj, een beurs of galadiner.

Boudewijn de Grootzaal

Boudewijn de Grootzaal

Deze stijlvolle ruimte heeft een capaciteit van 200 personen en wordt gebruikt voor congres- en cateringdoeleinden. De ruimte wordt vaak geboekt samen met de foyer en is uitermate geschikt voor een beursvloer. Tevens is deze zaal ideaal voor feesten en partijen. Ten slotte wordt deze ruimte gebruikt voor koffietafels en afscheidsbijeenkomsten. 

Foyer

Foyer

Deze prachtige, lichte, open ruimte is geschikt om uw gasten te ontvangen. Ons prachtige lunchcafé is tevens gevestigd in de foyer. Ook kan hier de dag afgesloten worden met een borrel.

Vergaderzalen

Vergaderzalen

D'n Bogerd beschikt over zes verschillende vergaderzalen. Deze zijn geschikt voor groepen van 2 tot 70 personen. Alle zalen zijn voorzien van daglicht en uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops, demonstraties of rondetafelgesprekken. Alle zalen zijn standaard voorzien van beamer, scherm en whiteboard.