Agenda van D’n Bogerd

Bogerd Buiten - week 31

Bogerd Buiten - week 31

30 juli - 2 augustus 2020

Na 3 volle weken met zeer veel enthousiaste reacties, staat nu alweer het 4e weekend gepland. Dit jaar niet op vakantie naar Italië? Wij brengen de Italiaanse sferen voor 1 avond naar ons terras. A.s. donderdag 30 juli kunt u genieten van een heerlijke Italiaanse proeverij voor € 19,50 p.p. (te reserveren via info@bogerddruten.nl) met aansluitend een mini (kook)workshop waarbij het geheim achter de lekkerste crostino/bruschetta wordt onthult. Vrijdag op veler verzoek nogmaals Vinyl on Wheels op het terras. Zaterdag 1 augustus is ons terras speciaal voor de rustzoeker, want soms wil je gewoon buiten zitten, zonder veel drukte toch? D'n Bogerd - Open voor iedereen.

Bogerd Buiten - week 30

Bogerd Buiten - week 30

23 juli - 26 juli 2020

Deze week is er weer voor ieder wat wils bij Bogerd Buiten. Wat dacht u van een heerlijke bierproeverij van Berne Adbijbier. Optredens dit weekend zijn van Blue Bayou op vrijdag en Vinyl on Wheels op zondag tijdens de Lazy Sunday Afternoon. Maarr.... voor de kinderen hebben we dit weekend ook iets super gaafs in petto! Lasergamen in de theaterzaal op zaterdag 25 juli vanaf 14.00 uur Aanmelden voor het lasergamen kan elders op deze website via het inschrijfformulier..

Bogerd Buiten - week 29

Bogerd Buiten - week 29

16 juli- 19 juli 2020

Het komende weekend zal bij Bogerd Buiten in het teken staan van Theater en Wijn! Op donderdag 16 juli staat een gratis theaterworkshop van theaterschool Hakoena op het programma en op zaterdag 18 juli is er een poppentheater van Jan Klaassen. Maar er is meer! Op vrijdagavond is er een speciale Ladies Night. Met op de achtergrond heerlijke muziek kunt u, wanneer gewenst, deelnemen aan een smaakvolle wijnproeverij van Wijnhandel Vincken. Uiteraard wordt ieder glas geserveerd met een heerlijk hapje en dat alles voor € 15,00 p.p. De voorstelling en wijnproeverij dienen vooraf gereserveerd te worden op www.bogerddruten.nl of telefonisch via 0487-517127

Bogerd Buiten - week 28

Bogerd Buiten - week 28

9 juli- 12 juli 2020

Het is bijna zover, a.s. donderdag 9 juli is de opening van het culturele terras Bogerd Buiten. We trappen af met een ouderwets gezellige bingo ism Dronio en muziek van het bekende zanggezelschap ’t Kum van Eigus. Maar D’n Bogerd is open voor iedereen, want wie van de jeugd mogen wij uitdagen om op zaterdagmiddag 11 juli mee te doen aan de heuse waterbalrace? Of wat dacht u van een unieke muziekbingo met DJ Jan tijdens de vrijdagmiddagborrel, waar uiteraard de bitterballen niet worden vergeten, of een muzikale reis door de tijd met Vinyl on Wheels op de zaterdagavond. Kortom, kom kijken en genieten bij Bogerd Buiten. Mis het niet en reserveer tijdig.

Timon Krause  - uitgesteld

Timon Krause - uitgesteld

nieuwe datum volgt z.s.m.

Je houdt je adem in. Je ogen worden groter. Je vergeet alles om je heen. Je zit gevangen in het moment. Je kan het niet geloven. Je bent opgetogen. Een magisch moment. Je zal het je hele leven blijven herinneren. Ervaar ‘MINDGAMES’ in het theater: de nieuwe sensatie op gebied van gedachten lezen! Timon Krause, Henning Neidhart en Kevin Wolf presenteren een unieke 3-man show van de Nederlands en Duitse samenwerking HirnkrampfProductions. Het resultaat: een extreem verrassende, magische en vermakende mix van muziek, magie en mysterie die je op het puntje van je stoel laat zitten van begin tot einde!

Tributeband David Bowie - The Spiders from Mars - uitgesteld

Tributeband David Bowie - The Spiders from Mars - uitgesteld

nieuwe datum volgt z.s.m.

Toen zanger Arjan Stender hoorde van de onverwachte dood van Bowie was hij net zo geschokt als elke andere fan. Hij besloot al snel dat de muziek van Bowie voor altijd zou moeten blijven leven. Wat is hiervoor een betere manier dan door het creëren van een Bowie tribute band en de unieke Bowie sound live te brengen? The Spiders From Mars proberen niet alleen Bowie na te bootsen, maar ze proberen de essentie te grijpen. Het resultaat is een spannende reis door de carrière en muzikale stijlen van David Bowie, van Ziggy Stardust tot aan het spookachtige Lazarus.

Anne & Lisa - Weltschmerz - uitgesteld

Anne & Lisa - Weltschmerz - uitgesteld

nieuwe datum volgt z.s.m.

In ‘Weltschmerz’ doorgronden Anne & Lisa personages die niet bepaald vooraan stonden toen geluk en liefde werden uitgedeeld. Met snelle sketches en absurde situaties, waar iedereen vraagtekens bij zet, brengen ze op humoristische en muzikale wijze een ode aan de onvolmaaktheid van de wereld. Zo heeft Danny echt alles van Star Wars, maar niemand om ‘papa’ of ‘mama’ tegen te zeggen. Herman zal nimmer raden wat Anton bij zich heeft en als ze samen gaan vissen vergeten ze standaard de hengels. Afgelopen jaar werden Anne & Lisa gekozen als TVB New Artist, een uniek samenwerkingsverband tussen TVB Theater en veertig theaters om uitzonderlijk talent een vliegende start te geven.

De Kleine Komedie - Anatevka - uitgesteld

De Kleine Komedie - Anatevka - uitgesteld

NIEUWE DATUM 27 september 2020

Anatevka of the Fiddler on the Roof is een musical met een lach en een traan, met onder andere het beroemde liedje „Als ik toch eens rijk was”. Het verhaal gaat over Tevye, een Joodse melkboer, die in het dorpje Anatevka aan het hoofd van een gezin staat. Samen met zijn vrouw Golde en zijn vijf dochters proberen ze, ondanks de armoede, volgens traditie te leven. Deze voorstelling wordt nu uitgevoerd door amateur toneelvereniging de Kleine Komedie Rivierenland, onder regie van Erik van der Zee. De muzikale begeleiding is in handen van „het Combo”.