Agenda van D’n Bogerd

Riverland - uitgesteld

Riverland - uitgesteld

nieuwe datum volgt z.s.m.

Proef de lente in een gevarieerd programma, met veel plezier samengesteld door de muzikanten, zangers en zangeressen onder leiding van Herman van Teffelen. Telkens weer weet het orkest het publiek te verrassen. Iedere show is uniek. Muziek, zang, dans en een dosis humor zijn de vaste ingrediënten in de theaterconcerten die keer op keer ruim van te voren zijn uitverkocht. Mis het niet en reserveer tijdig. Beleef de lente……….welkom bij Riverland!

Alexander Broussard & 003 - Billy Joel Experience Band - uitgesteld

Alexander Broussard & 003 - Billy Joel Experience Band - uitgesteld

nieuwe datum volgt z.s.m.

Billy Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger “The Pianoman” maar ook swingende rockers zoals “My life”, prachtige ballads zoals “Honesty” of lekkere Rock & Roll zoals “Only the good die young”. Alexander Broussard is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met zijn band “003” bracht hij eerder 5 singles en een dubbel live album uit met eigen werk dat door menig radiostation met enthousiasme ontvangen is en de nodige airplay heeft mogen genieten.

Benjamin v/d Velden - Ja maar hoe dan? - uitgesteld

Benjamin v/d Velden - Ja maar hoe dan? - uitgesteld

nieuwe datum volgt z.s.m.

Benjamin heeft laten zien waarom hij op de theaterpodia thuishoort. Hij studeerde met glans af aan het conservatorium in Haarlem, om vervolgens te kiezen voor het cabaretpodium waar hij debuteerde met een grote tournee als eerste TVB New Artist. De persoonlijkheidsprijswinnaar van het Groninger Studenten Cabaret Festival brengt nu zijn tweede solo. In “Ja maar hoe dan?” vraagt Benjamin van der Velden zich altijd af hoe iets werkt. Soms uit wanhoop, maar meestal uit interesse. Benjamin wil u in elk geval verrassen en de romantiek bewaren. Ja, maar hoe dan? Dat mag u zelf ervaren.

Thérèse Steinmetz  - Philippe Elan -  Nico van der Linden - uitgesteld

Thérèse Steinmetz - Philippe Elan - Nico van der Linden - uitgesteld

nieuwe datum volgt z.s.m.

Na het overwegend Franse en Nederlandse repertoire van het programma ‘Amsterdam-Parijs’, lijkt het -vanzelfsprekend dat Philippe, Thérèse en Nico voor hun nieuwe programma hun reiskoffertje opentrekken met muziek uit meerdere Europese landen. Met Parijs als geliefd en vertrouwd vertrekpunt gaat hun blik naar Italië, Spanje, Hongarije, Oostenrijk, Roemenië en Rusland OVER GRENZEN is een programma samengesteld met muziek uit vele windstreken. Natuurlijk eindigen zij hun muzikale reisavontuur weer, via het heerlijke Parijs in het verrukkelijke Amsterdam .

Leonie Meijer - Perfect Solitude - uitgesteld

Leonie Meijer - Perfect Solitude - uitgesteld

nieuwe datum volgt z.s.m.

Bijna tien jaar na haar doorbraak bij het grote publiek, gaat zangeres Leonie Meijer in haar inmiddels alweer vierde theaterprogramma ‘Perfect Solitude’ met fantastisch en nieuw materiaal in op de kracht en schoonheid van alleen zijn. De zoektocht naar de essentie van muziek bracht Leonie de afgelopen jaren tot samenwerkingen met uiteenlopende musici en componisten uit verschillende muziekgenres. Echter, de drang om haar eigen muzikale authenticiteit te ontdekken werd steeds groter. Eén ding wordt in deze voorstelling heel duidelijk; als je écht bereid bent om even op jezelf teruggeworpen te worden, valt er een wereld van schoonheid te ontdekken. .

Loes Luca - Kop stuk (try-out) - uitgesteld

Loes Luca - Kop stuk (try-out) - uitgesteld

Nieuwe datum volgt z.s.m.

Loes heeft haar leven lang in het theater gewerkt. Ze heeft gezongen, gespeeld en gedanst. Ze heeft succes gehad en ze kent de goot. Ze heeft de liefde in volle glorie gekend, maar ook zwart als de hel. Haar hoofd is een kijkdoos waar flarden van haar leven zich aandienen en plots weer verdwijnen. Haar hele leven heeft ze gezegd: ‘Ze proberen mij allemaal gek te maken, maar dat gaat ze niet lukken’. En toch is het gebeurd. Een voorstelling over een artieste die haar leven nog eens beleeft, zoals het is geweest. Of zoals het misschien wel nooit is geweest.

Eva Crutzen - Try-Out - uitgesteld

Eva Crutzen - Try-Out - uitgesteld

nieuwe datum volgt z.s.m.

Dat is precies wat u krijgt. Briljant, soms buitengewoon genânt maar bovenal uniek. “Ze is energiek, muzikaal en hilarisch en heeft een volstrekt originele stijl. Haar onderwerpen zijn even komisch als dat ze schrijnend zijn.” In haar vierde programma laat ze hoogstwaarschijnlijk de gekte toe. Komt ze ongetwijfeld met antwoorden waar u de rest van u leven op kunt teren. Zal ze vermoedelijk weer uiteenlopende knotsgekke personages spelen en gaat ze allicht muzikaal hélemaal los. Haar eerste drie programma’s werden door pers en publiek lovend ontvangen. Ze neemt geen genoegen met minder.

Kiki Schippers - Waar  - uitgesteld

Kiki Schippers - Waar - uitgesteld

nieuwe datum volgt z.s.m..

Eigenwijs, ontwapenend, kwetsbaar en fel: met haar liedjes verovert Kiki Schippers ieder publiek. Maar net wanneer ze een rustige haven denkt te bereiken vliegt ze genadeloos uit de bocht. Verrassend, ontroerend en muzikaal fileert ze de zoektocht naar houvast wanneer alle grond onder je vandaan valt. WAAR je dan naartoe gaat? Kiki Schippers: een wervelstorm aan grote ideeën, meeslepende muzikaliteit en keiharde comedy.

Timon Krause  - uitgesteld

Timon Krause - uitgesteld

nieuwe datum volgt z.s.m.

Je houdt je adem in. Je ogen worden groter. Je vergeet alles om je heen. Je zit gevangen in het moment. Je kan het niet geloven. Je bent opgetogen. Een magisch moment. Je zal het je hele leven blijven herinneren. Ervaar ‘MINDGAMES’ in het theater: de nieuwe sensatie op gebied van gedachten lezen! Timon Krause, Henning Neidhart en Kevin Wolf presenteren een unieke 3-man show van de Nederlands en Duitse samenwerking HirnkrampfProductions. Het resultaat: een extreem verrassende, magische en vermakende mix van muziek, magie en mysterie die je op het puntje van je stoel laat zitten van begin tot einde!

Tributeband David Bowie - The Spiders from Mars - uitgesteld

Tributeband David Bowie - The Spiders from Mars - uitgesteld

nieuwe datum volgt z.s.m.

Toen zanger Arjan Stender hoorde van de onverwachte dood van Bowie was hij net zo geschokt als elke andere fan. Hij besloot al snel dat de muziek van Bowie voor altijd zou moeten blijven leven. Wat is hiervoor een betere manier dan door het creëren van een Bowie tribute band en de unieke Bowie sound live te brengen? The Spiders From Mars proberen niet alleen Bowie na te bootsen, maar ze proberen de essentie te grijpen. Het resultaat is een spannende reis door de carrière en muzikale stijlen van David Bowie, van Ziggy Stardust tot aan het spookachtige Lazarus.

Op Sterk Water - In Space - uitgesteld

Op Sterk Water - In Space - uitgesteld

nieuwe datum volgt z.s.m.

De mannen van Op Sterk Water zijn dé toonaangevende en grappigste improvisatiecabaretiers van Nederland. Hilarische en muzikale improvisaties volgen elkaar in rap tempo op. Geen avond is hetzelfde, altijd uniek en van hoog niveau! In hun nieuwe voorstelling ‘In Space’ gaat Op Sterk Water verder dan ooit. Met de aarde aan de rand van de afgrond ligt de toekomst buiten de dampkring. Vier mannen in een ruimteschip, een spannende reis en een onbekende bestemming. Als je zo ver weg gaat, komt het ineens wel heel dichtbij...

Theatergroep Knars - De Boekeling - uitgesteld

Theatergroep Knars - De Boekeling - uitgesteld

nieuwe datum volgt z.s.m.

Mevrouw Boekeling is gek is op boeken. Ze heeft een bijzondere stapel boeken, die ze met alle kinderen wil delen. Geen boek is hetzelfde. In haar handen komen de boeken tot leven. Ze veranderen in een auto, een trein, in een appel of een zee vol vissen. Maar er zijn ook eigenwijze boeken die dansen, kriebelen en giechelen. Er ontvouwt zich een fantasievolle wereld waarin kinderen mogen meezingen en bewegen. Zwem mee met de vissen en vlieg als de vlinders. Kun je blazen als de wind en druppelen zoals de regen? In deze beeldende voorstelling vertellen alle boeken bij elkaar het verhaal. In een wereld vol verbazing, herkenning en verwondering neemt de Boekeling je mee op een reis, op zoek naar haar lievelingsboek, op zoek naar haar thuis. Deze voorstelling is een samenwerking met de Bibliotheek en vindt derhalve ook in de bibliotheek plaats.

Anne & Lisa - Weltschmerz - uitgesteld

Anne & Lisa - Weltschmerz - uitgesteld

nieuwe datum volgt z.s.m.

In ‘Weltschmerz’ doorgronden Anne & Lisa personages die niet bepaald vooraan stonden toen geluk en liefde werden uitgedeeld. Met snelle sketches en absurde situaties, waar iedereen vraagtekens bij zet, brengen ze op humoristische en muzikale wijze een ode aan de onvolmaaktheid van de wereld. Zo heeft Danny echt alles van Star Wars, maar niemand om ‘papa’ of ‘mama’ tegen te zeggen. Herman zal nimmer raden wat Anton bij zich heeft en als ze samen gaan vissen vergeten ze standaard de hengels. Afgelopen jaar werden Anne & Lisa gekozen als TVB New Artist, een uniek samenwerkingsverband tussen TVB Theater en veertig theaters om uitzonderlijk talent een vliegende start te geven.

De Kleine Komedie - Anatevka - uitgesteld

De Kleine Komedie - Anatevka - uitgesteld

NIEUWE DATUM 27 september 2020

Anatevka of the Fiddler on the Roof is een musical met een lach en een traan, met onder andere het beroemde liedje „Als ik toch eens rijk was”. Het verhaal gaat over Tevye, een Joodse melkboer, die in het dorpje Anatevka aan het hoofd van een gezin staat. Samen met zijn vrouw Golde en zijn vijf dochters proberen ze, ondanks de armoede, volgens traditie te leven. Deze voorstelling wordt nu uitgevoerd door amateur toneelvereniging de Kleine Komedie Rivierenland, onder regie van Erik van der Zee. De muzikale begeleiding is in handen van „het Combo”.