Agora_30_jaar_logo

Het theaterseizoen 2015-2016 is ten einde; we kunnen terugkijken op een geslaagd seizoen met mooie voorstellingen en fantastische reacties. Veel van onze gasten hebben inmiddels kaarten besteld voor het nieuwe theaterseizoen, een aantal nog niet of is hier misschien nog niet aan toegekomen. Maar wat is er mooier om na de vakantie verzekerd te zijn van en uit te kijken naar een aantal mooie door u geselecteerde voorstellingen voor het komende seizoen; momenteel nog meer dan voldoende aanbod om een perfecte keuze te maken.

Voordat het nieuwe seizoen begint zijn wij eerst er een aantal weken tussenuit en hopelijk, evenals u, genieten van een mooie zomer. Tijdens de vakantie is ons kantoor gesloten vanaf vrijdag 01 juli t/m woensdag 31 augustus. Om kaarten kaarten te bestellen is en blijft onze website (www.agoratheater.nl) 24 uur per dag beschikbaar!

Het nieuwe theaterseizoen begint op maandag 26 september met de Proeverij 2016-2017; een avondvullend programma waar een aantal artiesten, die komend theaterseizoen op de planken staan, maar nog relatief onbekend zijn bij het grote publiek, zich presenteren!

Een fijne vakantie en hopelijk kunnen wij u in het seizoen weer verwelkomen in het Agora Theater, Uw eigen theater!

Informatie en/of reserveringen: www.agoratheater.nl of tel. (0487) 515 779.

https://www.facebook.com/agoratheaterdruten