Agenda van D’n Bogerd

Kleurrijke expositie van Sabine Westerhof

Kleurrijke expositie van Sabine Westerhof

Meer dan 40 jaar schildert Sabien Westerhof en vindt daar veel voldoening in. Ze houdt van kleuren en dat is te zien op de overzichtstentoonstelling van ruim 30 schilderijen in de d’n Bogerd te Druten.

Paradijskleier - Lenette van Dongen (TRY-OUT)

Paradijskleier - Lenette van Dongen (TRY-OUT)

Vrijdag 04 januari 2019

Zit je tussen droom en werkelijkheid gevangen uitgeput op de bank en weet je het ook allemaal effe niet meer? In Paradijskleier zal Lenette van Dongen op een hilarische wijze jouw dromen fileren en je weer verliefd laten worden op je eigen werkelijkheid. Saai is het nieuwe spannend. Vandaag is mijn lievelingsdag.

A Love Brand New - Jodymoon

A Love Brand New - Jodymoon

Vrijdag 11 januari 2019

Jodymoon won de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland (winnaar 2008). De band trad op in onder meer Canada, Spanje, Engeland, Duitsland en Italië en speelde als voorprogramma van onder andere Joan Armatrading, Damien Jurado en Tom McRae.

Alex Ploeg - Ultimatum (TIPSELECTIE)

Alex Ploeg - Ultimatum (TIPSELECTIE)

Zaterdag 12 januari 2019

Alex is lid van Comedytrain en won de Publieksprijs van Cameretten (2016). Onlangs werd hij in de Volkskrant uitgeroepen tot Comedy Talent van 2018. Dit voorjaar is Alex te zien in een nieuw seizoen van het satirische sketchprogramma Klikbeet (NTR).

Jim van der Zee - The Voice, The Guitar & The Piano

Jim van der Zee - The Voice, The Guitar & The Piano

Zondag 13 januari 2019 14.30 uur

Winnaar van de Voice of Holland 2018! “Muziek houdt van jou” zeiden publiek en jury over Jim en zijn uitzonderlijk diepe, warme stem.

Showorkest Riverland

Showorkest Riverland

Vrijdag 18 januari 2019 - 20.00 uur

Zaterdag 19 januari 2019 - 20.00 uur

Zondag 20 januari 2019 - 14.30 uur

Het theaterconcert van Showorkest Riverland staat dit keer in januari op de agenda, bij uitstek de maand van wensen en goede voornemens.

Jeroen van Merwijk - Lucky

Jeroen van Merwijk - Lucky

Vrijdag 25 januari 2019

Een solovoorstelling voor twee persoonlijkheden. Lucky zegt: “ Van Merwijk is een slappe zak en een lafaard. Zijn tijd is voorbij, hij heeft zijn kans gehad. Het is mooi geweest. Het is tijd voor het echte werk. Het is tijd om te zeggen waar het op staat. De tijd is rijp voor Lucky ”.

Piepschuim - Grote Woorden

Piepschuim - Grote Woorden

Zaterdag 26 januari 2019

Het 247ste programma Grote Woorden van PIEPSCHUIM is meteen het allerbeste. Het combineert op een UNIEKE wijze ALLE theaterdisciplines tot een ONGELOOFLIJKE show met een maatschappelijke relevantie die zijn weerga niet kent.

Ellen Smets - Eén, Twee, Drie

Ellen Smets - Eén, Twee, Drie

Zondag 27 januari om 11.00 uur én om 14.00 uur

De veelgeprezen, muzikale voorstelling Eén, Twee, Drie waarin de spelers dans vermengen met clowneske humor is weer terug. Twee danseressen en een acteur spelen in een kleurrijk decor met blokken, ballen en kegels.

Speelman en Speelman - Met terugwerkende kracht

Speelman en Speelman - Met terugwerkende kracht

Zaterdag 02 februari 2019

Een eerlijk programma dat ontroert maar ook de lachspieren constant aan het werk zet!

Tarzan - Ila van der Pouw

Tarzan - Ila van der Pouw

Zondag 03 februari 2019 14.30 uur

Ila van der Pouw is een veelvuldig bekroond theatermaker/poppenspeelster. Zij maakt al bijna 20 jaar bijzondere voorstellingen, waarbij ze levensgrote poppen gebruikt. Maar het zijn niet zomaar poppen. Het zijn haar medeacteurs.

Paasbest - Max van den Burg

Paasbest - Max van den Burg

Vrijdag 08 februari 2019

In zijn nieuwe show doet Max niet gewoon z'n best, maar is hij op z'n paasbest!

So long cohen - Ernest Beuving

So long cohen - Ernest Beuving

Zaterdag 09 februari 2019

Een heerlijke avond Cohenmuziek met humor en ontroering, in een oprechte zoektocht naar ieders persoonlijke inspiratie door de diepe ziel van Leonard Cohen. Deze voorstelling wordt gecombineerd met een Hap & Stap.

Jeroen de Groot - Bach Recital

Jeroen de Groot - Bach Recital

Zondag 10 februari 2019

Jeroen de Groot (violist) en Bach zijn sinds zijn studietijd aan het Sweelinck-conservatorium onlosmakelijk met elkaar verbonden. De Groots frisse kijk op deze weergaloze muziek – die als bijbel voor de viool wordt beschouwd – inspireert en laat de toeschouwer niet meer los. De partita’s van Bach klinken alsof er een orkest aan het werk is op één viool.

Pater Moeskroen - De Reservebelgen

Pater Moeskroen - De Reservebelgen

Vrijdag 15 februari 2019

Alé! De mannen van Pater Moeskroen zijn terug, dit maal mét identiteitscrisis. De geneugten van de wielersport, trappisten en friet met zure mayo hebben een vurige wens bij de heren los gemaakt; zich aansluiten bij België. Deze voorstelling wordt gecombineerd met een Hap & Stap.

Renate Reijnders - Het Liefdescollege

Renate Reijnders - Het Liefdescollege

Zaterdag 16 februari 2019

Terug de schoolbanken in, maar dan wel met rooie koontjes. Van het lachen vooral. Want professor in de liefde Renate Reijnders happens to be een rasechte comédienne, bovenmeester in de zelfspot. Ze won dan ook het Leids Cabaretfestival een paar jaar geleden. Blijkbaar is ze nog wel méér ergens goed in!

Leoni Jansen & Govert Schilling - Starry, Starry Night

Leoni Jansen & Govert Schilling - Starry, Starry Night

Zondag 17 februari 2019

Al gauw bleek dat ze de liefde voor de sterren en muziek delen. Wat nou als ze daar samen eens een voorstelling over zouden maken? De kennis en vertelkunst van Govert, gecombineerd met de muziek van Leoni. Een theatercollege met muziek waarin fascinerende verhalen over het universum worden afgewisseld met sfeervolle liedjes over de nachtelijke sterrenhemel.

De Cabaretpoel - 4 keer leuk!

De Cabaretpoel - 4 keer leuk!

Vrijdag 22 februari 2019

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen. In de Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel; een initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie element.

De meisjes met de Wijsjes

De meisjes met de Wijsjes

Zaterdag 23 februari 2019

De Meisjes met de Wijsjes is dé Nederlandse vocalpopgroep, die haar zangtalent en vierstemmige arrangementen van bekende, Nederlandstalige nummers combineert met een flinke dosis humor.

Yvonne van den Eerenbeemt - Bronst

Yvonne van den Eerenbeemt - Bronst

Vrijdag 15 maart 2019

Als BRONST een natuurdocumentaire zou zijn, dan was Yvonne de paradijsvogel. En paradijsvogels maken rare sprongen, zeker als ze zich willen voortplanten. BRONST gaat over dierlijke driften. Over de beestachtigheid die onder onze deftige dasjes schuilgaat. BRONST is een vileine paringsdans met het leven. Een race tegen de biologische klok. Met wanhopige betogen, fluwelen liedjes en weinig tact. Want het is eten of gegeten worden.

Koninklijke Gemengde Zangvereniging Orpheus - Orpheus zingt Orpheus

Koninklijke Gemengde Zangvereniging Orpheus - Orpheus zingt Orpheus

Zaterdag 16 maart 2019

In het jaar van haar 170-jarig (1849-2019) bestaan zet de Koninklijke Gemengde Zangvereniging Orpheus uit Druten de schijnwerpers op haar legendarische naamgever Orpheus. Deze Griekse mythologische verschijning ging uit pure liefde in de onderwereld op zoek naar zijn overleden vrouw.

Gé Reinders met muziekvereniging Eendracht uit Afferden - Oetbloaze

Gé Reinders met muziekvereniging Eendracht uit Afferden - Oetbloaze

zondag 17 maart 2019

De Limburgse Ambassadeur van de Blaosmuziek staat tijdens zijn laatste tour bij ons op de planken met Muziekvereniging Eendracht Afferden, die gedirigeerd wordt door Paul van Gils. In deze unieke samenwerking brengen zij zowel Gé’s nieuwe nummers als zijn veel geprezen successen, waaronder Blaosmuziek en d’n Haof.

Pepijn Schoneveld - Stante Pede

Pepijn Schoneveld - Stante Pede

Vrijdag 22 maart 2019

Pepijn vertelt over wat hij in zijn leven allemaal meemaakt en hoe hij daarover denkt. Hij is daarin ‘…geen trendvolger of de gladde imitator van wat elders op podia wordt gedaan’ (Dagblad van het Noorden). STANTE PEDE betekent op staande voet, meteen, nu. Want als Pepijn iets wil dan is dat nu, meteen, in het nu zijn. Verlost van alle gedachten die ons treiteren en plagen. Want in het nu is er vaak niet zoveel aan de hand.

Sjaak Bral - Sex met Sjaak

Sjaak Bral - Sex met Sjaak

Zaterdag 23 maart 2019

Helaas worden de verworven seksuele vrijheden uit de jaren zestig en zeventig klakkeloos ingeleverd De seksuele revolutie ligt in een spagaat. Aan de ene kant 'moet alles kunnen'. Dit zorgt voor vreemde capriolen in de slaapkamer. Cirque du Soleil is er niks bij. Aan de andere kant wordt bloot verward met sex en dit leidt tot De Nieuwe Preutsheid.

Kleintje Kaf - De Snoepfabriek

Kleintje Kaf - De Snoepfabriek

Zondag 24 maart 14:30 2019

Er is paniek in de snoepfabriek. De snoepjes zijn ouderwets en worden niet meer verkocht. Het roer moet om! In een ultieme poging de fabriek te redden, slaan snoepmakers Zoet, Zout, Zuur en Bitter de handen ineen om het lekkerste snoepje ooit te fabriceren! Het is erop of eronder. Zullen zij De Snoepfabriek weten te redden van de dreigende ondergang!? Geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar en hun familie.

The Wieners - The Everly Brothers

The Wieners - The Everly Brothers

zaterdag 06 april 2019

Alle hits zoals Wake Up Little Susie, Bird Dog, Til I Kissed You en All I Have To Do Is Dream, klinken alsof Don en Phil vlak voor je staan. Maar The Wieners spelen ook verrassende B-kantjes, met hoorbaar veel liefde voor het origineel. Deze voorstelling wordt gecombineerd met een Hap&Stap.

Joes Boonen - Bang Mannetje

Joes Boonen - Bang Mannetje

Zondag 07 april 11:00

Een vrolijke, interactieve voorstelling voor kleuters gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Mathilde Stein en Mies van Hout. In een intieme sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van Bang Mannetje. Joes Boonen is bekend van "Dikkie Dik" en "Ik zou wel een kindje lusten".

Oldenhermanns - Unsexed

Oldenhermanns - Unsexed

vrijdag 12 april 2019

OLDENHERMANNS gaat in UNSEXED op zoek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur. Lize van Olden en Anna Hermanns wensen zich een ander leven en sleuren je mee in de sex, drugs en rock-’n- roll van de indoorspeeltuin. Pijnlijk herkenbaar, confronterend, troostend en (bijna) altijd sexy. Een pleidooi voor het grootse en meeslepende bestaan van alledag

Erik Krikke en 7even Bridges - Operatie Geslaagd

Erik Krikke en 7even Bridges - Operatie Geslaagd

zaterdag 13 april 2019

.Operatie Geslaagd’ staat garant voor een avond muziektheater die raakt. Een voorstelling met ruimte voor de lach èn de traan.De verhalen worden ondersteund en afgewisseld door wereldberoemde en eigengemaakte songs. Erik maakt deel uit van de band 7even Bridges.

De Kleine Komedie - Amai mijn klooster

De Kleine Komedie - Amai mijn klooster

zondag 14 april 2019

De financiën van het klooster zitten in een financiële dip. Tot overmaat van ramp brengt een hevige storm veel schade toe aan het klooster. Wie gaat dat herstellen? En hoe gaan ze dat betalen? Zuster Marie Calculata de econoom verzint een oplossing, Ze gaan een benefiet organiseren en gaan druk aan het repeteren met muziek en show. Met het herstellen van het plafond, doen ze een rijke ontdekking, van heel veel waarde.

Nathalie Baartman - Breek

Nathalie Baartman - Breek

vrijdag 10 mei 2019

“Breek” is een subtiel-hilarische voorstelling over kwetsbaarheid. Over het ongemak van stilte. Alles op het randje van de gekte. Deze voorstelling wordt gecombineerd met een Hap&Stap

NOT Johnny Cash - A tribute to Johnny Cash & the Tennessee Four

NOT Johnny Cash - A tribute to Johnny Cash & the Tennessee Four

Zaterdag 11 mei 2019

Cash begon zijn shows altijd met: "Hello, I'm Johnny Cash". Zij zeggen: "Hello, I'm NOT Johnny Cash", vandaar. NOT Johnny Cash brengt de songs van Cash, van 1953 to 2003 met een echte "NOT June Carter" zangeres.

Circus MeerFout - Circus met een knipoog

Circus MeerFout - Circus met een knipoog

Zondag 12 mei 14:00 2019

Circus Meerfout is een echte familievoorstelling! Deze unieke show, bestaat uit een opeenvolging van spetterende circusacts. In rap tempo en met veel humor vormen deze acts een onvergetelijke voorstelling voor een publiek van 4 tot en met 99 jaar