Agenda van D’n Bogerd

4 maart - de Nieuwe muziekschool op het podium van D'n Bogerd

4 maart - de Nieuwe muziekschool op het podium van D'n Bogerd

Op zondag 4 maart geven leerlingen van De Nieuwe Muziekschool om 12.00 uur een optreden in d’n Bogerd in Druten. Bij dit optreden staan zestig leerlingen op het podium in verschillende ensembles en popbands. Een eerste jaars samenspelgroep speelt “De Markt” waarbij iedere instrumentgroep een eigen “marktkraam” speelt en de hele groep gezamenlijk van kraam naar kraam gaat. De jongste leerlingen van algemene muzikale vorming zijn Zo Vrolijk als Herman van Veen en de accordeonisten eten Tjap tjoy. Er is klassieke muziek te beluisteren bij het viool ensemble en op dwarsfluit klinkt Eine kleine nachtmusic van Mozart. Twee popbands staan op het podium waarbij de meidenband Illigal Fire “Boulevard of broken dreams” speelt. Het belooft weer een afwisselend programma te worden. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis.

16 maart - Ierse avond

16 maart - Ierse avond

Op vrijdag 16 maart organiseren wij een heerlijke, fijne Ierse avond! Guinness, Iers wiskey, live muziek van Squanders Squad die je meenemen naar de Temple Bar in Dublin. Een gezellig avondje uit en natuurlijk proosten we om klokslag 12 uur op Happy St Patricks Day 2018!

31 maart - Classic Hitnight

31 maart - Classic Hitnight

De beste DISCO & SOUL van de afgelopen 50 jaar. Donna Summer, Trammps, Bee Gees, Bruno Mars, Madonna, E.V.A. Met Clips en diverse aankleding alles in disco&soul Style.

Paasbrunch 2 april!

Paasbrunch 2 april!

Zoek de paaseieren in D'n Bogerd!

23 februari - Agora Theater Kom dan! Emilio Guzman

23 februari - Agora Theater Kom dan! Emilio Guzman

Emilio gaat het helemaal anders doen. Na drie voorstellingen tegen populisme, is de wereld alleen maar populistischer geworden. De blanke boze mannen hebben gewonnen. Zij hebben nu de macht. Oftewel: nu zijn zij de elite. Nu is Emilio een blanke boze man. Nu mag hij ongeremd boos zijn. Zonder nuance. Zonder beleefdheid. Zonder twijfel. Kom dan!

24 februari - Agora Theater Carole King - A Natural Woman

24 februari - Agora Theater Carole King - A Natural Woman

Esther Groenenberg: zang en piano, staat op het podium met topmuzikanten Dirk Schreuders: bas en zang, Bauke Bakker: drums en zang, (beide Her Majesty, Bertolf) en Bas Schouten: gitaar en zang (The handsome poets, Lisa Lois). Samen creëren ze de sfeer van The Troubadour, de nachtclub die een grote rol speelde in de carrière van King.

Zondag 25 februari - Agora Theater Weet je nog wel oudje?

Toneelgroep "De Kleine Komedie" brengt wederom een onvervalste streekmusical "Weet je nog wel oudje?" naar het Agora Theater. Alle ingredienten die je van een volksmusical mag verwachten zijn aanwezig: het dialect, de nostalgische liedjes, een lach en een traan.

1 maart - Agora Theater Opslaan Als

1 maart - Agora Theater Opslaan Als

Van een belofte of aanstormend talent kunnen we na haar tweede avondvullende voorstelling 'Spiritus' eigenlijk niet meer spreken. Iedereen is het erover eens. Om Eva Crutzen kun je niet meer heen. Haar talent wordt in alle kranten geroemd en bezoekers van haar voorstelling zijn regelmatig ‘blown away’ door deze cabaretière, die met niemand te vergelijken is.

2 maart - Agora Theater Something so Real

2 maart - Agora Theater Something so Real

Een reprise van het succesvolle, intieme theaterconcert door René van Kooten met zijn band Shifting Daylight. Na de enthousiaste reacties van vorig seizoen komen zij nu opnieuw in het theater, aangevuld met een aantal nieuwe nummers. Wat blijft? Verrassend bewerkte songs uit musicals, van bewonderde artiesten en eigen werk, prachtig gearrangeerd en verbonden door persoonlijke, ontroerende en soms grappige verhalen die niemand onberoerd zullen laten.

3 maart - Agora Theater Finalistentournee Cameretten Festival 2017

3 maart - Agora Theater Finalistentournee Cameretten Festival 2017

Cameretten Festival, dé cabaretkweekvijver van Nederland! Duizenden mensen zagen hier de eerste stappen van o.a. Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Daniël Arends. Laat je vanavond verrassen door een nieuwe lichting cabaretiers en zie de topcabaretiers van morgen!

6 maart - Filmhuis Demain Tout Commence

6 maart - Filmhuis Demain Tout Commence

Flierefluiter Samuel wordt onverwacht herinnerd aan een eenmalig seksueel avontuurtje wanneer Kristin uit Engeland bij hem op de stoep staat en hem even fijntjes meedeelt dat hij vader is geworden. Net zo snel als dat ze gearriveerd is, is de vrouw ook weer vertrokken. De drie maanden oude baby Gloria heeft ze bij Samuel achtergelaten. Acht jaar later als Samuel en Gloria onafscheidelijk zijn geworden komt plots de moeder opduiken.

10 maart - Agora Theater Ik beloof niks

10 maart - Agora Theater Ik beloof niks

De afgelopen tijd heeft René van Meurs weer van alles meegemaakt waar hij jullie vanavond heel graag over komt vertellen. Dingen die hij echt moet delen en dingen die jullie echt moeten horen. Het zou zomaar weer een avond vol mooie verhalen, rake grappen en een flink tempo kunnen worden, maar hij belooft niks. Oh, en misschien dat hij vanavond ook weer een stevig potje zal improviseren. Althans, dat zou kunnen. Dat ligt namelijk ook een beetje aan jullie. Je maakt zo’n avond tenslotte samen, nietwaar?

20 maart - Filmhuis Borg v.s. Mc Enroe

20 maart - Filmhuis Borg v.s. Mc Enroe

Het is 1980 wanneer het tennisduel van het jaar in zicht is. Björn Borg, een van de grootste tennissers van zijn tijd, gaat het opnemen tegen het jonge talent John McEnroe. Voor beide mannen is verliezen geen optie. Al gaandeweg ontwikkelt zich een rivaliteit die steeds verder oploopt, tot het moment eindelijk daar is. Terwijl de hele wereld meekijkt spelen Borg en McEnroe een wedstrijd die de tenniswereld voorgoed zal veranderen.

23 maart - agora theater fenomeen

23 maart - agora theater fenomeen

Een fenomeen beschrijft de wereld zoals we die ervaren, niet per sé zoals die bestaat. Een fenomeen kan ook duiden op een bijzonder begaafd persoon of opvallend verschijnsel. Rayen Panday vindt zichzelf absoluut geen fenomeen! Hij beschrijft alles zoals het is, maar dan wel op fenomenale wijze.

13 april - agora theater Bang

13 april - agora theater Bang

De "uitstekende verteller met een grote theatrale trukendoos" (Volkskrant) Martijn Kardol, won in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en Groninger Studenten Cabaret Festival. Iets wat nog geen cabaretier ooit eerder is gelukt. Het NRC noemde hem “indrukwekkend” en Dagblad van het Noorden “een geweldige winnaar”.

20 april - agora theater Bonje!

20 april - agora theater Bonje!

De grote vertelkracht van Thijs Kemperink bracht hem niet alleen in Twente volle zalen, maar ook ver daarbuiten. Deze sympathieke tukker vertelt zo beeldend dat het voelt alsof u bij hem thuis bent. Met ijzersterke grappen over alledaagse situaties, herkenbaar voor iedereen

21 april - agora theater A Room Full of Strangers

21 april - agora theater A Room Full of Strangers

JW Roy treedt op met zijn band The Royal Family en vertelt verhalen zoals alleen JW Roy dat kan: met passie, innemend maar overtuigend en humoristisch. Na het succesvolle Dry Goods and Groceries (cd/boek/tour), is JW Roy per februari 2018 terug met een splinternieuw album en muziektheater programma.

22 april - agora theater Kikker zingt en leest

22 april - agora theater Kikker zingt en leest

Kikker kan zwemmen en springen als de beste. Maar hij kan niet vliegen, zoals Eend. En niet lezen, zoals Haas. En geen taarten bakken, zoals Varkentje. ‘Natuurlijk niet’, zei Haas. ‘Want jij bent een kikker! En wij houden van je zoals je bent.’

12 mei - agora theater U24U2

12 mei - agora theater U24U2

Muziek die iedereen kent: rockend, swingend, ontroerend, gepassioneerd en volgens velen de beste muziek van de jaren ‘80, ‘90 en nu. U24u2 legt de nadruk op het zo exact mogelijk weergeven van de sound, de show en de energie die zo kenmerkend zijn voor U2.