Agenda van D’n Bogerd

Ed Sheeren bij de Nieuwe Muziekschool

Op zondag 15 april zingt Madelief The A team van Ed Sheeran en ze begeleidt zichzelf hierbij op gitaar. Junior Voices hebben Perfect van Ed Sheeran op het repertoire staan. De leerlingenuitvoering begint om 12.00 uur in d’n Bogerd in Druten en niet alleen Ed Sheeran staat op het programma. The Prince of Denmark komt langs bij het trompettrio en de Muziekclub leerlingen gaan naar Malibu. Julia zingt en speelt, net als Gary Moore, I still got the blues. Op piano wordt “Wind” gespeeld van Brian Crane, Rockabye van Clean Bandit en er zal ook een stuk van Mozart te beluisteren zijn. Bij de leerlingenuitvoering van 4 maart stonden de 2 popbands van de muziekschool op het podium. Dit keer is het nieuwe gitaarkwartet te beluisteren. Deze gitaristen spelen op klassiek gitaar een Catalaans volksliedje: La Pastoreta. April is als vanouds een drukke maand voor De Nieuwe Muziekschool. Op zondag 8 april hebben drummers bij de Drutenloop opgetreden, op 15 april is de leerlingenuitvoering en op Koningsdag spelen leerlingen tussen 10.30-12.00 uur op de Markt in Druten. Iedereen is bij alle optredens van harte welkom, ook op 15 april is de toegang gratis.

13 april - agora theater Martijn Kardol

13 april - agora theater Martijn Kardol

De "uitstekende verteller met een grote theatrale trukendoos" (Volkskrant) Martijn Kardol, won in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en Groninger Studenten Cabaret Festival. Iets wat nog geen cabaretier ooit eerder is gelukt. Het NRC noemde hem “indrukwekkend” en Dagblad van het Noorden “een geweldige winnaar”.

20 april - agora theater Thijs Kemperink

20 april - agora theater Thijs Kemperink

De grote vertelkracht van Thijs Kemperink bracht hem niet alleen in Twente volle zalen, maar ook ver daarbuiten. Deze sympathieke tukker vertelt zo beeldend dat het voelt alsof u bij hem thuis bent. Met ijzersterke grappen over alledaagse situaties, herkenbaar voor iedereen

21 april - agora theater JW Roy & Band

21 april - agora theater JW Roy & Band

JW Roy treedt op met zijn band The Royal Family en vertelt verhalen zoals alleen JW Roy dat kan: met passie, innemend maar overtuigend en humoristisch. Na het succesvolle Dry Goods and Groceries (cd/boek/tour), is JW Roy per februari 2018 terug met een splinternieuw album en muziektheater programma.

22 april - agora theater Max Velthuijs

22 april - agora theater Max Velthuijs

Kikker kan zwemmen en springen als de beste. Maar hij kan niet vliegen, zoals Eend. En niet lezen, zoals Haas. En geen taarten bakken, zoals Varkentje. ‘Natuurlijk niet’, zei Haas. ‘Want jij bent een kikker! En wij houden van je zoals je bent.’

12 mei - agora theater U2 Tribute Band

12 mei - agora theater U2 Tribute Band

Muziek die iedereen kent: rockend, swingend, ontroerend, gepassioneerd en volgens velen de beste muziek van de jaren ‘80, ‘90 en nu. U24u2 legt de nadruk op het zo exact mogelijk weergeven van de sound, de show en de energie die zo kenmerkend zijn voor U2.