Agenda van D’n Bogerd

Snertmaaltijd bij de Leste Snert!

Snertmaaltijd bij de Leste Snert!

Over een paar weken is het zover! De reeks van de Leste Snert voorstellingen van de Bewaormiense. Wij hebben er in ieder geval zin in. Om een beetje in het thema te blijven hebben we vooraf op de vrijdag én zaterdag een heerlijke snertmaaltijd! Voor meer informatie:

Paasbrunch - tweede paasdag!

Paasbrunch - tweede paasdag!

Op tweede paasdag🐰, 22 april a.s. in de derde editie van onze gezellige paasbrunch! Heerlijk eten met je familie👨‍👩‍👧‍👦 en de kinderen kunnen lekker spelen en springen. Je kunt bij ons naar de kinderbioscoop, springen op het springkussen, paaseieren schilderen, mooie tekening maken in de knutselhoek én dat allemaal onder begeleiding. 🥚🍰🥤

Yvonne van den Eerenbeemt - Bronst

Yvonne van den Eerenbeemt - Bronst

Vrijdag 15 maart 2019

Als BRONST een natuurdocumentaire zou zijn, dan was Yvonne de paradijsvogel. En paradijsvogels maken rare sprongen, zeker als ze zich willen voortplanten. BRONST gaat over dierlijke driften. Over de beestachtigheid die onder onze deftige dasjes schuilgaat. BRONST is een vileine paringsdans met het leven. Een race tegen de biologische klok. Met wanhopige betogen, fluwelen liedjes en weinig tact. Want het is eten of gegeten worden.

Koninklijke Gemengde Zangvereniging Orpheus - Orpheus zingt Orpheus

Koninklijke Gemengde Zangvereniging Orpheus - Orpheus zingt Orpheus

Zaterdag 16 maart 2019

In het jaar van haar 170-jarig (1849-2019) bestaan zet de Koninklijke Gemengde Zangvereniging Orpheus uit Druten de schijnwerpers op haar legendarische naamgever Orpheus. Deze Griekse mythologische verschijning ging uit pure liefde in de onderwereld op zoek naar zijn overleden vrouw.

Gé Reinders met muziekvereniging Eendracht uit Afferden - Oetbloaze

Gé Reinders met muziekvereniging Eendracht uit Afferden - Oetbloaze

zondag 17 maart 2019

De Limburgse Ambassadeur van de Blaosmuziek staat tijdens zijn laatste tour bij ons op de planken met Muziekvereniging Eendracht Afferden, die gedirigeerd wordt door Paul van Gils. In deze unieke samenwerking brengen zij zowel Gé’s nieuwe nummers als zijn veel geprezen successen, waaronder Blaosmuziek en d’n Haof.

Pepijn Schoneveld - Stante Pede

Pepijn Schoneveld - Stante Pede

Vrijdag 22 maart 2019

Pepijn vertelt over wat hij in zijn leven allemaal meemaakt en hoe hij daarover denkt. Hij is daarin ‘…geen trendvolger of de gladde imitator van wat elders op podia wordt gedaan’ (Dagblad van het Noorden). STANTE PEDE betekent op staande voet, meteen, nu. Want als Pepijn iets wil dan is dat nu, meteen, in het nu zijn. Verlost van alle gedachten die ons treiteren en plagen. Want in het nu is er vaak niet zoveel aan de hand.

Sjaak Bral - Sex met Sjaak

Sjaak Bral - Sex met Sjaak

Zaterdag 23 maart 2019

Helaas worden de verworven seksuele vrijheden uit de jaren zestig en zeventig klakkeloos ingeleverd De seksuele revolutie ligt in een spagaat. Aan de ene kant 'moet alles kunnen'. Dit zorgt voor vreemde capriolen in de slaapkamer. Cirque du Soleil is er niks bij. Aan de andere kant wordt bloot verward met sex en dit leidt tot De Nieuwe Preutsheid.

Kleintje Kaf - De Snoepfabriek

Kleintje Kaf - De Snoepfabriek

Zondag 24 maart 14:30 2019

Er is paniek in de snoepfabriek. De snoepjes zijn ouderwets en worden niet meer verkocht. Het roer moet om! In een ultieme poging de fabriek te redden, slaan snoepmakers Zoet, Zout, Zuur en Bitter de handen ineen om het lekkerste snoepje ooit te fabriceren! Het is erop of eronder. Zullen zij De Snoepfabriek weten te redden van de dreigende ondergang!? Geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar en hun familie.

The Wieners - The Everly Brothers

The Wieners - The Everly Brothers

zaterdag 06 april 2019

Alle hits zoals Wake Up Little Susie, Bird Dog, Til I Kissed You en All I Have To Do Is Dream, klinken alsof Don en Phil vlak voor je staan. Maar The Wieners spelen ook verrassende B-kantjes, met hoorbaar veel liefde voor het origineel. Deze voorstelling wordt gecombineerd met een Hap&Stap.

Joes Boonen - Bang Mannetje

Joes Boonen - Bang Mannetje

Zondag 07 april 11:00

Een vrolijke, interactieve voorstelling voor kleuters gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Mathilde Stein en Mies van Hout. In een intieme sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van Bang Mannetje. Joes Boonen is bekend van "Dikkie Dik" en "Ik zou wel een kindje lusten".

Oldenhermanns - Unsexed

Oldenhermanns - Unsexed

vrijdag 12 april 2019

OLDENHERMANNS gaat in UNSEXED op zoek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur. Lize van Olden en Anna Hermanns wensen zich een ander leven en sleuren je mee in de sex, drugs en rock-’n- roll van de indoorspeeltuin. Pijnlijk herkenbaar, confronterend, troostend en (bijna) altijd sexy. Een pleidooi voor het grootse en meeslepende bestaan van alledag

Erik Krikke en 7even Bridges - Operatie Geslaagd

Erik Krikke en 7even Bridges - Operatie Geslaagd

zaterdag 13 april 2019

.Operatie Geslaagd’ staat garant voor een avond muziektheater die raakt. Een voorstelling met ruimte voor de lach èn de traan.De verhalen worden ondersteund en afgewisseld door wereldberoemde en eigengemaakte songs. Erik maakt deel uit van de band 7even Bridges.

De Kleine Komedie - Amai mijn klooster

De Kleine Komedie - Amai mijn klooster

zondag 14 april 2019

De financiën van het klooster zitten in een financiële dip. Tot overmaat van ramp brengt een hevige storm veel schade toe aan het klooster. Wie gaat dat herstellen? En hoe gaan ze dat betalen? Zuster Marie Calculata de econoom verzint een oplossing, Ze gaan een benefiet organiseren en gaan druk aan het repeteren met muziek en show. Met het herstellen van het plafond, doen ze een rijke ontdekking, van heel veel waarde.

Nathalie Baartman - Breek

Nathalie Baartman - Breek

vrijdag 10 mei 2019

“Breek” is een subtiel-hilarische voorstelling over kwetsbaarheid. Over het ongemak van stilte. Alles op het randje van de gekte. Deze voorstelling wordt gecombineerd met een Hap&Stap

NOT Johnny Cash - A tribute to Johnny Cash & the Tennessee Four

NOT Johnny Cash - A tribute to Johnny Cash & the Tennessee Four

Zaterdag 11 mei 2019

Cash begon zijn shows altijd met: "Hello, I'm Johnny Cash". Zij zeggen: "Hello, I'm NOT Johnny Cash", vandaar. NOT Johnny Cash brengt de songs van Cash, van 1953 to 2003 met een echte "NOT June Carter" zangeres.

Circus MeerFout - Circus met een knipoog

Circus MeerFout - Circus met een knipoog

Zondag 12 mei 14:00 2019

Circus Meerfout is een echte familievoorstelling! Deze unieke show, bestaat uit een opeenvolging van spetterende circusacts. In rap tempo en met veel humor vormen deze acts een onvergetelijke voorstelling voor een publiek van 4 tot en met 99 jaar